كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ كردن گرفته شده است . تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود . . اصل كنسروكردن مواد غذايي: . براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيم ـ اريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد و يك باكتري غيربيماريزا ديگر كه مقاومت ز يادي در مقابل حرارت دارد . سال 1790 درفرانسه توسط نيكلاي اپرت نظر اپرت اگر مواد غذ .




دانلود سرا مواد ,كه ,كنسرو ,حرارت ,باكتري ,اپرت ,غذایی در ,مواد غذایی ,در 46 ,اسلاید powerpoint ,پاورپوینت pptمنبع

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی مرکز رادیو تراپی درمان سرطان با پرتو ایکس و گاما

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی مزون لباس عروس (2)

دانلود پاورپوینت نشانه گ فارسی اول دبستان

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی مزون لباس عروس

دانلود پاورپوینت نشانه ص فارسی اول دبستان

دانلود پاورپوینت نشانه ف فارسی اول دبستان

دانلود پاورپوینت نشانه ک فارسی اول دبستان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

مستر موزیک سوسه بهترین سایت هیات فوتبال شهرستان بیجار کسب درامد سایت جدید استخدام راننده در الوپیک ابر و باد mri-sono24 سایت رســـمی شاعــرتاپیلماز مراغه ای همکاری در ترجمه مقاله